High Tea Nijverdal

Heerlijk bijkletsen met een kop thee en genieten van al dat lekkers!

Onze High Tea’s

High Tea Dunant

High Tea Dunant, is goedgevuld met diverse theesoorten en heerlijke zoete en hartige lekkernijen. Zoals macarons, cake, brownie, wrapje met kipfilet een mini baguette belegd met carpaccio en nog veel meer!

Deze high tea kan ook gluten vrij besteld worden! + € 3,- extra p.p
15,95
P.P.

High Tea Deluxe

High Tea Deluxe, is een extra goedgevulde high tea met diverse theesoorten, een heerlijk vers geperste jus d’orange en heerlijke zoete en hartige lekkernijen. Zoals macarons, cake, vers fruit, een wrapje met zalm, mini baguette belegd met carpaccio en nog veel meer!
18,95
P.P.

Kinder High Tea

Onze Kinder High Tea is speciaal gemaakt voor de kleintjes tot 11 jaar. Deze high tea is gevuld met onder andere zoete en hartige lekkernijen als, macarons, poffertjes, tosti met ham en kaas, mini croissant, kipnuggets en nog meer lekkers!

Deze high tea kan ook gluten vrij besteld worden! + € 3,- extra p.p
9,95
P.P.

Dus heb je al zin in de lekkerste high tea van Nijverdal? Bestel hem via ons bestelformulier!
Deze vind je onderaan de pagina. 

Eten bestellen voor een speciale gelegenheid, voor een verjaardag of als verrassing? Dat kan zeker en laat het ons weten bij de opmerkingen. Heb je ons verwen ontbijt ook al gezien? Deze laten wij net zoals de high tea’s bezorgen in Nijverdal en Hellendoorn. Of kom ze ophalen bij Lunchroom het Dunant, tussen de winkels van Nijverdal.

Laat je High Tea thuis bezorgen!

Onze high tea’s zijn te bestellen vanaf 2 personen en dienen uiterlijk een dag van te voren besteld te worden, via onderstaand bestelformulier. Vragen of opmerkingen? Geef ze hier ook door of neem contact met ons op.

We bezorgen de high tea’s kosteloos bij je thuis.

Mis niks en volg Lunchroom het Dunant op Facebook en Instagram. Zo blij je op de hoogte van onze lekkerste mogelijkheden en speciale acties. Uit eten, genieten en lunchen in Nijverdal? Dat doe je bij Lunchroom het Dunant. Kom je deze lekkernijen afhalen? Klik op de kaart voor onze locatie.

Wil je toch liever vandaag al van onze belegde broodjes en lekkernijen genieten? Bestel dan via onze online menu kaart en kijk wat wij vandaag nog voor je kunnen betekenen. 

High Tea bestelformulier