Verwen ontbijt

Geniet op zaterdag en zondag van een heerlijk vers ontbijt!

 Wil je jouw weekend extra speciaal maken? Bestel dan ons verwen ontbijt. Elke zaterdag – en zondagochtend maken wij de lekkerste verse ontbijtjes van Twente, met verschillende soorten brood en beleg, een muffin, yoghurt en verse jus d’orange. Dit alles heb je voor € 12,50 p.p en komen we al vanaf 1 persoon kosteloos bij je thuis bezorgen! 

Het ontbijt bezorgen wij in Nijverdal en Hellendoorn, of kun je hem komen afhalen bij Lunchroom het Dunant in Nijverdal. 

Vul onderaan de pagina ons bestelformulier in! Mis niks en volg Lunchroom het Dunant op Facebook en Instagram. Zo blij je op de hoogte van onze lekkerste mogelijkheden en speciale acties. Uit eten, genieten en lunchen in Nijverdal? Dat doe je bij Lunchroom het Dunant. Kom je deze lekkernijen afhalen? Klik op de kaart voor onze locatie.

Wil je toch liever vandaag al van onze belegde broodjes en lekkernijen genieten? Bestel dan via onze  online menu kaart en kijk wat wij vandaag nog voor je kunnen betekenen.

Verwen ontbijt bestelformulier

Eten bestellen voor een speciale gelegenheid, voor een verjaardag of als verrassing? Dat kan zeker en laat het ons weten bij de opmerkingen. Heb je onze high tea’s ook al gezien? Deze laten wij net zoals de ontbijtjes bezorgen in Nijverdal en Hellendoorn. Of kom ze ophalen bij Lunchroom het Dunant, midden in het centrum en tussen de winkels van Nijverdal in.