Ons verhaal

Lunchroom het Dunant

Al jaren zitten wij in hartje centrum Nijverdal. Samen met ons enthousiaste team van gastvrije dames en heren staan wij elke dag voor je klaar!

In onze lunchroom kan je terecht voor een heerlijk kopje versgemalen bonenkoffie met wat lekkers, een goed ontbijt, verschillende high tea’s en een lekkere lunch! We hebben verschillende soorten rijkelijk belegde broodjes en een glutenvrije kaart. Zo is er voor ieder wat wils. Ook ben je hier aan het juiste adres voor heerlijke ijscoupes gemaakt met ons romige softijs, milkshakes en de lekkerste ijskoffie van Nijverdal. Met het mooie weer is het heerlijk vertoeven op ons terras op het Henri Dunantplein midden in het centrum en tussen de winkels van Nijverdal.

Wij kunnen ook bij je thuis komen! Wij bezorgen namelijk bijna ons gehele menu, waaronder ook high tea’s, ontbijt en belegde broodjes in Nijverdal en Hellendoorn.

Op doorreis en geen tijd om binnen te komen? Onze broodjes en koffie is ook heel lekker voor onderweg.

Graag tot ziens bij Lunchroom het Dunant!

Dick & Jannie


Take away

Geen tijd om te zitten? Het is ook mogelijk om koffie en broodjes mee te nemen! 

Waarom Lunchroom het Dunant?

We hebben een paar feitjes op een rij gezet.. Lunchen in Nijverdal doe je bij ons door onze:

0
Verschillende broodjes

Bij Lunchroom het Dunant hebben we meer dan 60 verschillende gerechten! Van heerlijk belegde baguettes en salades tot een heerlijke zoete lekkernij en gebak bij de koffie! Eet je glutenvrij of ben je vegetarisch? Geen probleem! Zo is er voor ieder wat wils! 

0
Tevreden gasten

Wij proberen iedereen een heerlijke ervaring te bezorgen bij Lunchroom het Dunant! Want van blije gasten worden wij ook heel blij! 
Dus wil je lekker uiteten in twente en Nijverdal? Kom het zelf proeven in onze lunchroom in Nijverdal! Al vele mensen gingen je voor.

0
Stoelen

Bij Lunchroom het Dunant is er plek voor ruim 160 gasten, wij willen namelijk zoveel mogelijk mensen kunnen laten genieten van ons heerlijke eten! 

En is er toch geen stoel meer voor je vrij, of heb je geen tijd om te zitten? Dan is er voor jouw  take away! Zo kan iedereen lunchen in Nijverdal.

0
Bezorgadressen

We bezorgen onze lekkernijen door heel Hellendoorn en Nijverdal. Bestel je ontbijt, lunch of high tea online en wij bezorgen het kosteloos bij je thuis!

Ook voor bedrijven, en grote groepen kunnen wij zeker iets betekenen!  

Sfeer impressie